Koronapassi suhteessa rokotuksiin…

MITÄ KANSA OIKEASTI TAHTOO? Näinko se PASSI käytännössä toimii?

5 ajatusta aiheesta “Koronapassi suhteessa rokotuksiin…”

 1. MIKÄ TAHO Suomessa on täydellisen hölmö?

  * ENTÄPÄ jos koronapandemiasta jälleenrakentaminen – uuteen normaaliin – tyrehtyy rokottamattomien tartuntojen vuoksi, johtaen rajoituksiin?
  Suomessa on ollut KULKUTAUTEJA, epidemioita, joissa on jouduttu eristämään kansalaisia mm. erillisiin kulkutautilaitoksiin. 2020-luvulla olemme jäämässä koronarokotusta vastustavien panttivangiksiko?

  Oletko miettinyt, mikä on kansalaisvapauden ja kansalaisvastuun tärkeysjärjestys?

 2. SUOMESSA koronapandemiassa yksi puolueen eduskuntaryhmä ja korona-rokottamattomat pitävät osaa talouselämästä PANTTIVANKINA; estäen yhteiskunnan siirtymisen uuteen normaaliin terveysturvallisuuteen. Asialla ovat osa ikäluokista, joilla on henkilökohtainen vastuu omasta, perheensä ja Suomen tulevaisuudesta. ONKO koronavirus jätetty kellumaan, niin kuin Suomen markka aikoinaan, siis politiikan peli etusijallako? Eikös NYT-LIIKE eduskunnassa ole vain Hjallis Harkimo… niin kuin Ano Turtiainenkin? Toki on syytä muistaa, että perussuomalaisten historian kehityksessä on ollut myös yhden kansanedustajan vaihe.

 3. Perjantain kevennys
  ”Kaverin seinältä kopsattu. Oli pakko.😜
  ”Mietin tuossa tänään, että pitää varmaan viikonloppuna vaihtaa autoon talvirenkaat. Mutta sitten hoksasin, että mitä jos koko liukkaus onkin keksittyä ja talvirenkaat on vain rengasliikkeitten huijausta ja rahastusta! Nimittäin hoksasin, että tiedän monta, jotka on ajanut ojaan, vaikka oli talvirenkaat alla. Ihan sama vaikka suurin osa ei ole ajanut ojaan talvirenkailla, mutta osa on!
  Suuremmalla osalla liukkaalla ojaan ajaneista oli kyllä kesärenkaat, mutta niillä oli varmaan joku perussairaus. Ja ne ois muutenkin kuolleet varmaan kohta.
  Aloin sitten tutkimaan tarkemmin, niin valtio, varmaankin hallitus, on laittanut tuon talvirengaspakon! Ihan oikeasti, ne haluaa rajoittaa mun ajamista ja itsemääräämisoikeutta. Täytyyhän mun saada ajella tuolla liukkailla teillä kesärenkailla muiden seassa, koska mullahan on perustuslaki. Eiku siis perusoikeus ja ihmisoikeus!
  Sitä paitsi siis ketä sillä suojellaan, että mun pitää käyttää nastarenkaita? Niitäkö, jotka ajaa nastarenkailla. Eli siis eikö niistä olekaan hyötyä, koska ne ei suojelekaan sitä ajajaa! Vaan mun pitäis käyttää nastarenkaita suojellakseni niitä, jotka käyttää nastarenkaita! Hähää nyt kyllä selvis salaliitto! En aio olla lammas ja käyttää nastarenkaita! Seuraavaksi varmaan tulee joku pakollinen vyö, jolla mut sidotaan auton penkkiin kiinni! Nyt lähen soittamaan yhelle Anolle, että äkkiä joku järki tähän hommaan!”😆😂👏🙌🏻”

 4. EI koronapassin kuva mobiililaitteessa tai paperikopiona eriarvoista, vaan kansalaisten OMA VALINTA, asenteet ja käyttäytyminen.
  Terveysturvallisuus on ymmärtääkseni yhteinen tavoite ja osa yhteiskuntajärjestystä.
  Koronapassi on väline, jolla rajataan uhkatekijät tartunnoille.

  Sisäministeri, vihreiden puheenjohtaja Maria Ohisalo kertoi lauantaina Ylen Ykkösaamussa, että koulujen pihoilla on tarvittu poliiseja turvaamaan koululaisten arkea.

  – Pakko sanoa, että meillä poliisit ovat olleet koulujen pihoilla sen vuoksi, että on voitu turvata lasten turvallinen koulumatka ja koulunkäynti.

  Ohisalon mukaan poliiseja on tarvittu, koska koronakriitikkoja on ollut koulujen pihoilla. Ohisalo kehoitti samalla kaikkia turvautumaan poliisin apuun, jos tilanne missään muuallakaan muuttuu uhkailuksi.

  Ohisalo vetosi yrittäjien ja kulttuurialan puolesta, sillä muun muassa ravintoloissa on ollut häiriköintiä koronapassin vuoksi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa