17. maaliskuuta 2017, facebook-viesti

Hyvää iltaa Ylivieskasta! Anteeksi, että viestittelen näin tuntemattomana! Olen Riitta Rautaoja os. Hautamäki. Edesmennyt isäni oli Onni Hautamäki (kuollut heinäkuussa 2004), ja hänen äitinsä Elviira Pääkkö os. Hautamäki.

Mielenkiintoni heräsi tänään, kun kommentoit serkkuni Helena Tervon kuvaa ja mainitsit yhteisen esi-isän Anselmi Hautamäen. Tutkiskelin sinun ja yrityksesi sivuja. Kiinnostukseni heräsi, kun huomasin isäsi olleen Aate Matias Hautamäki. Isäsi valokuva on ollut aina lapsuudenkotini seinällä ja isälleni Aate-isäsi oli todella rakas.

Tieto, että hänen viimeinen leposijansa on löytynyt, on huojentava. Isäni odotti koko ikänsä tätä tietoa. Äidilläni on jonkinverran kuvia Aate-sedästä (kuten olemme aina kutsuneet häntä). Lisäksi Kärsämäellä lapsuudenkodissani on jokin ansioristi tms. sekä jokin paperi (arvokkaan näköinen) sota-ajalta, Ne ovat siellä, joten en pysty nyt liittämään kuvaa tähän niistä.

Toivon, että olisit yhteydessä vaikka tämän facebookin välityksellä siitä, millaisia ajatuksia tämä minun viestini herättää. Hyvää illanjatkoa!

Kuva Riitta Rautaoja

17. maaliskuuta 2017 22:59

Kalevi
VOI TAIVAS. Miten sen ilmaisen… Tämän suurempaa juttua en heti mieleeni saa. Ymmärtääkseni Elviira on tätini? Mutta nythän nämä asiat toivottavasti selviävät.

TÄSTÄ SE ALKOI.

Kuvassa Karjalan kannaksella Muolaan Punnuksessa, punaisella renkaalla merkitty, kansakoulun pihakaivon paikka, joka tiettävästi on joukkohauta, jossa tämän mukaan isäni on.

Marskin ilmoitus

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa