(12.8-2023) Onko PS-puolueella oikeasti joku ideologia?

Orpo/Purra – HALLITUKSEN ILMAPIIRISSÄ Wilhelm Junnilan ministerivalinta aiheutti tietovuodon, joka paisui natsi- ja rasismikohuksi; jatkona Ville Rydmanin valinta elinkeinoministeriksi… oliko se Purran tyhmä pisto Orpolle? Nollatoleranssi rasismille tarkoittaa käytännössä pysyvää painetta mediassa ja RKP:stä Henriksson on ajautunut kalikaksi, jota kaikki potkivat.
ORPO/PURRA hallituksen solmu on pahempi kuin historian Gordionin solmu. Onko PS-puolueella joku ideologia?

2 ajatusta aiheesta “(12.8-2023) Onko PS-puolueella oikeasti joku ideologia?”

  1. PS-PUOLUE on nyt Halla-aholaisten hurmosliike. Ideologiana thatcherismi… Ei muuta.
    Viite: https://yle.fi/a/74-20044962 Margaret Thatcherin mukaan nimensä saanut talouspoliittinen ja yhteiskuntapoliittinen ajattelutapa. Se tarkoittaa hänen omaa ajatteluaan, mutta myös sitä politiikkaa, jota on noudatettu hänen pääministerikautensa jälkeen John Majorin, Tony Blairin, Gordon Brownin ja David Cameronin kaudella.<

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa