Aktiivi-ikäluokkien itsesuojeluvaisto

TAIVASTELUA:

Suomessa ”aktiivi-ikäluokat” hakivat laumasuojan koronasta ikäänkuin vapaaehtoisesti… rinta rottingilla, piittaamatta yleisestä terveysturvallisuudesta.

Vertailuksi nousee mieleeni Antiikinajan sodankäynti ja Ateenalaisten laulun sanat: ”nuorukaiselle kuolla kuuluu”.. marssimalla avoimessa, suojattomassa rivistössä päin vihollista. 2000-luvulla moinen asenne vaikuttaa totaalisen typerältä.

Suomessa on (28.7.2021) raportoitu 644 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Kahden viime viikon aikana on raportoitu 5 131 tartuntaa, mikä on 2 141 enemmän kuin edellisten kahden viikon aikana. Tuolloin koronavirustartuntoja raportoitiin 2 990.

Tiistaina (27.7.2021) Suomessa raportoitiin 612 uutta koronavirustartuntaa eli myöskin yli 600. Kaikkiaan Suomessa on tähän mennessä todettu lähes 104 500 koronavirustartuntaa.

4 ajatusta aiheesta “Aktiivi-ikäluokkien itsesuojeluvaisto”

  1. Vertailuksi: Miksi esivanhempiemme sukupiolvi rakensivat Mannerheiminlinjan ja Salpalinjan rakenteet itårajan tuntumaan?
    Huvin vuoksiko?
    Ikäluokilla, joiden varassa on kansakunnan tulevaisuus, kovin suurella joukolla ei näytä olevan lainkaan itsesuojeluvaistoa: terveysturvallisuuskäsitteestä puhumattakaan.

    Maailmanpandemiassa ei ole liikekannalla divisioonia. On näkymätön koronavirus, joka tuhoaa ihmiselämää täsmäiskuilla… Mutta panssariesteitä vertaileva suojaus on … turvaetäisyydet, käsihygienia ja ROKOTUKSET.

  2. Suomessa (elokuussa 2021) nousukäyrässä koronatartunnat ja kokoomuksen gallupkannatus. Ovatko osa suomalaisia niin fiksuja kuin olettavat?

    En totta vieköön ymmärrä miten vaatimukset kapakoissa ja festareilla pörräämisen tarpeesta on arvostetumpaa kuin kansalaisten terveysturvallisuus.. JOPA niin, että hakemalla haettiin vaarallisinta viruksen delta-varianttia Venäjältä jalkapallomatsista.

  3. MEDIAN koronatoimittajat pitäisi usuttaa korkokengät-kukkamekko – suohiihtoon.

    Olisi ehkä avartavaa samassa asenne-suhteessa pandemian selostuksiin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa