Naisenergia johtaa eduskuntapuolueita

… paitsi kokoomuspuoluetta … toistaiseksi

FACE…kirjoitus 2. elokuuta 2019 ·

A-studiossa tutkija Oula Silvennoisen kanssa keskustelemassa ollut kansanedustaja ja perussuomalaisten entinen puoluesihteeri Riikka Slunga-Poutsalo tyrmäsi täysin Silvennoisen määrittelyn perussuomalaisen äärioikeistolaisuudesta.
Slunga-Poutsalo: ”En kyllä lähtisi laittamaan perussuomalaisia äärioikealle yhtään ollenkaan”.
”Perussuomalaiset on keskilinjan puolue. Meidän puolueen poliittiset linjaukset ja ohjelmat ja asiat, mitä me ajetaan ja miten me äänestäjien kanssa toimitaan on kaikki keskellä. Semmoinen vanha vasemmisto-oikeisto-akseli on aika mennyttä maailmaa. Olemme konservatiivipuolue kyllä, mutta ei äärioikealla”, hän jatkoi.

KUKA tai mikä TAHO määrittelee puolueiden sijainnin aatteiden ja ideologioiden kartalle?

Viite: https://www.facebook.com/kalevi.kannus1/posts/3060835673933365

2 ajatusta aiheesta “Naisenergia johtaa eduskuntapuolueita”

 1. Eduskuntavaalien 2019 tulos:
  NYT kun perussuomalaiset saavat elokuun 15. 2021 puoluejohtajuuteen NAISENEGIAA, saavuttaako puolue ”hovikelpouisuuden”?

  Vertailuna muut eduskuntapuolueet, kokoomusta lukuun ottamatta; miesten tasa-arvokehitys jää nähtäväksi.

 2. Uutissuomalainen: Timo Soini pitää perussuomalaisten puheenjohtajakisaa ”huonona kesäteatterina”.
  Perussuomalaisten entinen puheenjohtaja Timo Soini arvioi, että naispuheenjohtajan valinta olisi perussuomalaisilta iso riski, kertoo Uutissuomalainen. Soinin mukaan osa persumiehistä ajattelee varmasti, ettei asiasta taida tulla mitään.
  – On ihan selvää, että kokoomus hyötyy asetelmasta, kun Petteri Orpo on siellä puheenjohtajana. Ei näitä sukupuolen perusteella äänestäviä paljon ole, mutta pienikin joukko riittää varmistamaan (kokoomuksen) voiton, Soini sanoo Uutissuomalaisen haastattelussa.
  Perussuomalaisten varapuheenjohtajaa Riikka Purraa pidetään puolueen puheenjohtajakisan ennakkosuosikkina. Soini sanoo olevansa varma Purran voitosta ja pitää puheenjohtajakisaa ”huonona kesäteatterina”.
  Soini moittii haastattelussa myös ankarasti perussuomalaisten väistyvää puheenjohtajaa Jussi Halla-ahoa. Soinin mukaan Halla-ahon kantti petti, kun pääministerin paikka tai ainakin hallituspaikka alkoi siintää horisontissa.
  – Heti, kun jätkä sai karttakepistä ensimmäisen kerran vähän näpeilleen, niin kapina loppui siihen paikkaan. Nyt hän menee nurkkaan viisastelemaan ja ampumaan pillillä palleroita, Soini sivaltaa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa